сряда, 30 март 2016 г.

Tjäna extra pengar genom att arbeta deltid som läxhjälpscoach



Att tjäna lite extra pengar är alltid något som de flesta människor vill göra. Det spelar ingen roll om du är anställd eller studerar, om det finns en chans att diversifiera dina inkomstkällor ska du definitivt ta den. Om du har letat efter en möjlighet att skaffa extra pengar erbjuder MyAcademy.se enkla deltidsjobb i hemläxcoaching. Företaget hjälper en hel del elever i Sverige och planerar att utöka sitt nätverk av handledare genom att tillsätta åtminstone 1000 studietränare till sitt lag.


Betalningsvillkor

Lönebetalning vid MyAcademy.se sker på timbasis. Handledare måste åtminstone arbeta under två timmar per vecka, men du har alltid utrymme att arbeta så mycket som du vill. Ingångslönen för nya studiecoacher är 125 kronor i timmen. Detta betyder helt enkelt att även om du klarar av att arbeta under två timmar i veckan, kan du fortfarande tjäna mycket bra varje månad. Dessutom sker coaching på kvällar, eftermiddagar och helger så det påverkar inte dina studier eller ditt andra jobb.

Hur blir man en del av MyAcademy.se?

MyAcademy.se erbjuder bästa möjliga förutsättningar att tjäna mycket bra pengar medan du arbetar på deltid. Om du vill gå med i bolaget, notera då att det pågår en rekryteringskampanj med inriktning mot nyutexaminerade och studenter. Här är enkla grundläggande steg för hur man kan bli en del av sveriges största läxföretag:

Ansöka om posten som studiecoach

MyAcademy.se välkomnar ansökningar till studiecoacher. Besök helt enkelt vår webbplats och skicka in din ansökan. Villkoren för anställning är ganska grundläggande. Du måste vara en universitetsstuderande eller nyutexaminerad och du måste vara bosatt i Sverige. Ditt uttalande av gott uppförande måste vara oklanderligt, och du måste vara tillgänglig för att börja omedelbart.

Ta introduktionskursen till My Academy metoden

Introduktionskursen till My Academy metoden är helt enkelt utformad för att ge studiecoacher verktyg som behövs för kvalitetsläxcoaching. Kursen är faktiskt mycket grundläggande och det gör att lärare förstår hur MyAcademy.se fungerar, den typ av professionell standard som förväntas och det tillvägagångssätt som ska vidtas under studiecoachingen. Alla sökande måste åta sig och klara av denna kurs för att bli antagna.

Ange ett schema

När du har blivit anställd hos MyAcademy.se, kan du gå vidare och skapa ett undervisningsschema som är lämpligt för dig. Kom ihåg att alla dessa jobb är på deltid så det är lätt att arbeta så flexibelt som möjligt. Lektioner levereras ofta på helger, eftermiddagar och kvällar. Om du hittar ett par timmar under dessa perioder, då kommer du inte att ha några problem att arbeta och tjäna pengar som en studietränare för MyAcademy.se.
Rekrytering pågår och kvalificerade sökande som ännu inte har skickat in sin jobbansökan uppmanas att göra detta så snart som möjligt. Detta är en stor möjlighet för alla så besök MyAcademy.se för mer information.

Няма коментари:

Публикуване на коментар